Yrttiä päähän ja suihketta kainaloon

* Kaupallinen yhteistyö - tuotteet saatu.
Joskus ystävän luona törmäsin ihan taivaalliseen shampooseen. Se oli tämä ihana tahnamainen, pakurisaippua, jonka sain kokeiluun Saltlife-yritykseltä. Teelusikallinen tahnaa riittää vallan hyvin pesemään hiukset ja vartalon. Pieni määrä tahnaa käsiin ja hieroen - enpä ole koskaan paremmin vaahtoutuvaa, pehmeää samettia hieronut päähän ja iholle kuin tämä. Saippua sisältää 37 eri yrttiä, kuten esimerkiksi pakurikääpä, siankärsämö, nokkonen, kamomillasainio, ryytisalvia, keltamo, sitruunamelissa, mänty, sianpuolukka, koivunterva, linnunruoho, isohirvenjuuri, tervaleppä, ruusujuuri, ohdake, valkohankajäkälä, naava, siperianmänty, rohtoimikkä, rohtosalkoruusu, rohtosuopayrtti jne - lue täältä lisää. Ja ei muuta sanottavaa, kun että toimii! Puhdasta tulee! 

Lisäksi sain lihasjumivaivaisena testattavaksi Magnesiumsuihkeen. "Imeytyy helposti suoraan ihon läpi, rasittamatta ruoansulatuskanavaa ja munuaisia. Tehokkain tapa täydentää magnesiumin puutetta." Olen melko skeptinen sen suhteen, että voiko magnesium imeytyä ihon kautta, mutta päätin että ehdottomasti annan tälle mahdollisuuden.

Öljystä kirjoitetaan olevan apua vaikkapa
  • kramppeihin, lihaskipuihin, suonenvetoihin, niska- ja hartiakipuun
  • migreenikipuun
  • kalsiumin imeytymiseen
  • pehmeän kudoksen kalkkiutumisen ehkäisyyn
  • sydämen hyvinvointiin: auttaa kaikkia lihaksia rentoutumaan
  • korkeaan verenpaineeseen: laajentaa verisuonia
  • iho-ongelmiin, erityisesti psoriakseen
  • ihon yleiskuntoon

Minulla on ilm sen verran tiukka jumi yläselässä, että ihan pelkällä öljyllä sitä ei vielä ole taltutettu. Sen sijaan olen huomannut, että kun hieron iltaisin kookosöljyyn sekoitetulla magnesiumöljyllä kuopuksen jalat, hän rauhoittuu hyvin ja levollisesti nukkumaan. Lisäksi olen kokeillut pääkivussa öljyn suihkauttelua oman niskan alueelle ja ennen nukkumaanmenoa jalkoihin - uni on tullut hyvin. Luulenpa kuitenkin, että tuote vaatii vielä lisää testiä alleen ja muistamista suihkutella useamman kerran päivässä. Ja toisaalta, kaikki nuo mainitut vaikutuksethan eivät näy ulospäin.

Ekodödöt on ollut testissä muutamilta eri merkeiltä, mutta ne ei joko pidä hajuja kurissa tai iho reagoi ikävällä tavalla. Nyt sain testiin Saltlifen kaksi spray dödöä - Melon & Cucumber ja  Lavender & Vanilla. Ehkä ensimmäinen noista oli lievemmän tuoksuinen, jälkimmäisessä enemmän tuoksua, mutta silti mielestäni hillitty - tosin jos ei tykkää hirveästi laventelista, niin tämä saattaa jäädä pitämättä, mutta toisaalta vanilja pehmentää sitä kivasti.

Nämä pitivät hyvin hienhajun kurissa, mutta valitettavasti ihoni taas päätti ottaa itseensä. Jossain aiemmassa kokeilussa ruokasooda taisi olla se mitä ihoni ei kestänyt, näistä en osaa sanoa mikä se on. Yksi syy voi olla, että kainalot jotenkin jäävät kosteiksi? Olkoon iho sitten rauhassa, hyödynnän näitä nyt tuoksuttamalla huoneilmaa :) 
Sellainen setti testauksia. Jos sinulla kokemuksia näistä, kuulisin mielelläni <3

Ja kerrassaan miten hitaalla käyn mm. postauksien suhteen. Mutta pikku hiljaa pienissä erissä :) 


6 kommenttia

  1. Oi joi, mitä ihania tuotteita!
    Tuo yrttivoide...shampoo kuulostaa hurmaavalta!! <3

    Marraskuun lempeitä päiviä sinne!

    VastaaPoista
  2. Aivan uusia mutta mielenkiintoisia tuotteita. Täytyykin tutustua tarkemmin ja testata mahdollisesti.
    Mukavaa vaikkakin hieman harmaata tiistaita!

    VastaaPoista
  3. Jännän näköistä tuo shampoo. Oli varmasti ensimmäisellä kerralla aikamoinen kokemus.
    Ihanaa tiistaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi uskonut miten nopeasti tuollainen tahna muuttuu vaahdoksi :) Mukavaa loppuviikkoa :)

      Poista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)