Haluanko jakaa vapauteni

Kun saa tuntumaa uudenlaiseen vapauteen. Siihen, kun tukka hulmuaa tuulessa erilailla, jalkojen alla maa tuntuu erilaiselta ja ympäristö tuo uusia puoliaan. Kun katseleekin maailmaa yksin, parisuhteettomana ja alkaa huomata oman tilan. Sen oman tilan ja mahdollisuuksien määrän. Kun alkaa löytää uudenlaista minuutta, tulemaan tutummaksi itsensä kanssa ja huomaamaan mitä ihania juttuja voi yksin tehdä ja mistä nauttii yksinollessa. 

Niin iskee tajuntaan vapaudenhurmaa
entä jos en haluakaan enää ikinä jakaa tätä kenenkään (aikuisen) kanssa, entä jos en haluakaan luopua tästä omasta tilasta, entä jos en sopeudukaan enää toisen kanssa hynttyitä jakamaan!

Mutta myös pelkoa
entä jos pelkään jakaa tämän, koska pelkäisin hukkaavani itseni. Siihen toiseen. Kadottavani tämän oman tilan ja nautinnon. Entä jos en uskallakaan koskaan. Entä jos jäänkin yksin. Ja siksi ennemmin pidän kiinni omasta vapaudesta.
Kyllä minä tiedän, että uskallan. Jossain kohtaa, kun aika on kypsä. Kyllä minä haluan jossain kohtaa taas jakaa tilani. Olla siinä niin, että molemmat mahtuu kuvaan, kokonaisena. Uskaltaa olla ja itkeä räkä poskella, kertoa peloista ja unelmista, turvata toiseen, olla toiselle turva, olla minä, vaikka hävettäisi.

Mutta aion nauttia tästä honeymoonista itseni kanssa. Olla olemassa ihan itsenäni. Vahvistaa tätä pohjaa, josta on sitten energiaa ammentaa ihmissuhteisiin. Koska helmasyntini, näin taaksepäin katsoen, on ollut haaste olla itselle uskollinen ja kuulla itseäni todella, seistä itseni puolella.

Lisäksi haluan antaa rakkauden virrata sen erilaisissa muodoissa. Itsessäni, perheessä, ystävyydessä, ajatuksissa, pienissä teoissa, luonnossa, työssäni, unelmissa, haastavissa tilanteissa, muutoksissa jne.

Ja Sinulle, joka kamppailet ihmissuhteisiin liittyvien kipeiden tunteiden kanssa, haluan antaa toivoa - jossain kohtaa helpottaa, vaikka et nyt siihen uskoisikaan. Jossain kohtaa huomaat, kuinka tuuli kutittelee hiuksissasi suloisuuksiaan <3

#itsensääärellä

6 kommenttia

 1. Kyllä sen sitten tietää, kun vastaan tulee ihminen, jonka kanssa se oman vapauden jakaminen ei tunnu taakalta vaan palkinnolta.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Elämä antaa erilaiset siivet sille joka uskaltaa hypätä vapauden tuuliin.
  Kun nousee itse omilla voimillaan tarpeeksi korkealle, voi nähdä kaiken uudesta perspektiivistä ja huomaa mikä itselle on tärkeintä.
  Kyllä se toinen ihminen tulee vastaan ja ottaa samanlaiset siivet selkäänsä jos yhteinen lento sujuu samoilla tuulen virtauksilla. <3

  Aurinkoisia syyspäiviä sinulle, kaunis ja vapaa, ihana nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä minulla ole kiire mihinkään, mutta monenlaista ajatusta prosessissa päässä pyörii :) <3

   Ihanaa syksyä <3

   Poista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)