Kesän luominen keskelle talvea

* Tuotteet saatu Silverjunglelta.

Minä pukeudun mielelläni mustiin. Niissä on jotenkin turvallista olla.

Mutta aina välillä minut valtaa värin kaipuu. Nyt viime aikoina se on ollut kirkkaan keltainen. Sain aiemmin viime vuonna ihanat keltaiset, "rakkaus-ja-ilo-villasukat", jotka lämmittävät syvälle sisälle asti. Ne onkin ollut kovalla käytöllä. Toiveissa olisi vielä keltainen takki. 
Lisäksi olen mukavuudenhaluinen pukeutuja - vaatteet, jotka joustavat, on minun juttu. Varsinkin talvella kerrospukeutumisen (koska palelija ja "pohjoisen artikset olosuhteet") vuoksi toivon vaatteilta kiristämättömyyttä. Siispä Antti Holman vitsailemat legginsit ja tunika on minun juttu. Joskin nyt on kaipuu ehostaa tyyliä eri suuntaan, mutta siltikin mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Kesäisin se on mahdollista toteuttaa monipuolisemmin, kun kykenen pukeutumaan myös farkkuihin ja voin hyödyntää ohuempia pöksyjä. 
Itse asiassa eron jälkeen on tullut halu uudistaa vaatekaappia. Pelkistää, mutta myös muokata. Pukeutua naisellisemmin ja lisätä arkeen myös juhlaa pukeutumisella. Perus collegehousut on alkanut tuntua vieraalta jalassa. 

Selailen usein mm. Silverjunglen vaatteita, koska vaatteissa on juuri sellaista mukavuutta mitä arkeen toivon. Joustavia, mutta tyylikkäitä vaatteita lapsille ja aikuisille. Minulta löytyykin ennestään kaunis valko-harmaa mekko, joka käynyt jostain syystä hiukan kiristäväksi yläosasta, mutta odotelkoon kaapissa vielä tovin.

Silverjunglen vaatteita löytää verkkokaupasta ja kotimyyjien kautta vaatekutsuilta.

"Ajatuksenamme on pukea koko perhe mukaviin ja monikäyttöisiin vaatteisiin, muotia unohtamatta. Toimivuus, käytännöllisyys, laatu ja tuotteen ulkonäkö ovat suunnittelun ja tuotantomme perustana, meille tärkeitä ekologisia ja eettisiä vaatimuksia missään tuotannon vaiheessa unohtamatta."
Nyt blogi-yhteistyönä sain Silverjunglelta tutun turvallisen mustan tunikan ja ihanan kesäiset legginsit. Jälkimmäisistä joku kysyi minulta "tiedätkö että kesä on mennyt jo". Vastasin "kesän voi luoda keskelle talvea ja pimeyttäkin". 

Haaveissa olisi hankkia collarileggarit, frillajoogat ja sifonki-pusero. Mutta kukkapöksyillä tepastelen nyt kohti kesää (joka tuntuu kovin kaukaiselta, kun lumikinokset peittävät näkyvyyden moneen suuntaan). Mutta kyllä se aurinko jo itseään näyttää ja aivan varmasti jossain kohtaa sulattaa valkeuden ja päästää maanalaisen kasvun vauhtiin. 

"Ole sinä se valo
Ole sitä myrskyssä ja pimeydessä

Ole valoa ihmisten sydämiin
Niihinkin jotka sulkeutuneilta näyttää

Ole sitä miksi sinut luotiin
Valon tuojaksi"


2 kommenttia

 1. Ihanat keltaiset kukkaleggarit!Antti Holmasta viis,minäkin pukeudun juuri noin!Vaatteeni eivät saa kiristää yhtään mistään.Rintsikatkin ovat ihoerityisherkällä(hih,taitaa olla ehkä itse keksimäni termi...)vaihtuneet hengettömiin urheilutoppiliivi-malleihin.
  En ehkä niinkään kuitenkaan vaatteista halunnut kommentoida vaan tuosta runostasi lopussa!Olen ollut viime päivät mielenvireessä,johon tuo ihana runo ui sisään kuin kaunis kultakala!Miten upea ajatus!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en voi käyttää juurikaan esim. kaarituellisia ja topattuja liivejä :) Ihana, että tykkäsit runosta, lempeyttä päiviisi <3

   Poista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)