Sisustukseen jotain uutta

(Melkein) kaikki herttainen, pehmoinen, kotoinen, tunnelmallinen ja romanttis-sävytteinen tuntuu omalta. Kodin sisustuksessa varsinkin, mutta kohtuuden rajoissa. Niinpä olenkin hirmuisen iloinen uusista tuulista. Teksti-yhteistyö Anna-Mari Westin korttien ja kalentereiden kanssa on saanut jotain uutta rinnalle. Tekstejäni, Anna-Marin kuvin, löytyy myös AmandaB:n tuotteista. Tällä hetkellä mm. tauluista, kelloista ja tarjottimista, sekä saatesanoina kynttilöistä ja vilteistä. Lahjaksi tai itselle, kauniin kuvin ja sanoin, joilla toive välittää jotain. Alla teille muutamia AmandaB-nettisivuilta poimittuja kuvia.

Kynttilöistä löytyy "normikokoa", mutta myös iso ja näyttävä vaihtoehto - siinä riittää poltettavaa. Näitä on myös eri väreissä ja eri saatetekstein. Useampi vaihtoehto, jolla viedä valoa rakkaille.
Millä sanoin haluaisit itseäsi vahvistaa, mitä kenties toiselle lahjoittaa.


Vilttejä löytyy myös monessa eri värissä. Itse vilteissä ei siis ole tekstiä, vaan saatesanoissa. Kokemuksesta kerron, että näihin pehmoisiin viltteihin on ihana viileyden hetkellä käpertyä <3


Sylitarjottimia kolmessa eri vaihtoehdossa. Tarjottimelle lämmin kuppi teetä, pari (ehkä enemmänkin) palaa suklaata + lempisarja, sohvan nurkkaus - leppoista omaa tai yhdessä jaettua aikaa. 
Tässä siis muutamista kuvia, nettisivuilta löytyy enemmän. Näitä on myös saatavissa mm. AmandaB:n jälleenmyyjiltä. Myöhemmin tulossa muitakin uutuuksia. Ihanaa loppuviikkoa <3

Ps. 2018 kalenterikirjan voitti Instan puolella osallistunut elmasa7, voittajalle laitettu viestiä.


14 kommenttia

 1. Tekstit ovat niin kauniita ja pysäyttäviä! <3

  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 2. Yksi kauneimmista yhteistöistä mitä olen koskaan nähnyt. Upeat kuvat ja sanat <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania juttuja. Ajattelin ilahduttaa äitimuoriani tuollaisella peitolla kauniin tsemppitekstin kera.Hän kun on evakossa putkiremontissa aiheutuneen vesivahingon takia.Ja evakkokodissa on kuulemma kylmä,kun eivät siellä oikein vielä lämmitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo viltti tuo ihanasti lämpöä <3 Toivottavasti äitisi pääsee pian evakosta pois.

   Poista
 4. Nuita kortteja olen itselleni ostanut mut muuten hieman liian romanttinen ilme omaan makuuni. Noi ajatelmat on yhtä ihania ja saman tyylisiä kun arvonnassa olevassani kalenterissa.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania tavaroita ihanine teksteineen! :)

  VastaaPoista
 6. Olen niin rakastunut noihin kortteihin. Tekstit ovat tosi pysäyttäviä ja monikin on päätynyt jääkaapin oveeni muistuttamaan monista asioista. Paras mielestäni on kortti jossa lukee että: Ainoa todellinen suurvalta on luonto.

  https://vaylantyar.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tuota tekstiä minä en olekaan nähnyt (enkä tehnyt:D), mutta kerrassaan hyvä teksti!

   Poista
 7. Olenkin jostain lukenut, että noiden korttien yms tekstit ovat osin sinun tekemiä. Aivan ihania! ♥ Tykkään tosi paljon noista tuotteista, etenkin korteista! Mulla oli myös seinäkalenteri tänä vuonna tuollainen Anna-Mari Westin - taidan hakea myös uudelle vuodelle vastaavan, on se niin ihana!

  Onko muuten sinun teksti "Avain tulevaisuuteen on sinulla, käytä sitä rohkeudella"? Mulla on liimattuna kalenterini kanneksi sellainen kortti... antamassa voimaa ja rohkeutta tulevaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se minun :) Ihanaa, paljon ihania tuulia sinulle <3

   Voi hyvin <3

   Poista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)