Jos olen oikein kiltti...

...niin voisinko saada sellaisen lottovoiton, jolla voin ostaa sellaisen muuuhkean, laadukkaan ja pitkän untuvatakin, jonka alle mahtuu lämmin villapaita - ja niissä pukeissa voin silti taipua eteenpäin ilman saumojen ratkeamista? Niin ja uudet kengät, joilla tarkenisi vaikka Alaskassa - edellisten vinkkeleiden tilalle, jotka ovat kutistuneet, KUTISTUNEET, tämän tiedon olisin voinut ottaa vastaan ostaessa, tämän että ne voi kutistua ottaessaan itseensä kosteutta (olisihan tämä tietysti järjelläkin pitänyt tietää).

Niin, että voisinko. Sillä minä en tiedä miten selviän taas tästä talvesta. Oikeasti en tiedä. Vaikka talvi, sinä oikein kaunis oletkin, niin raukka kehoni kaipaa hautautumista lämpöön. Ja jotta minä voisin sinusta nauttia enemmän, niin nyt on löydyttävä huonon verenkierron omaavalle kunnon talvikamat! Jos olen oikein kiltti...24 kommenttia

 1. Toivottavasti löydät ja saat ostettua lämpimät vaatteet tulevaan talveen, jotta pääset nauttimaan talven kauneudesta palelematta.
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että just passelit löytyy minulle, vilukissalle :) Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Hei mä ostin viime talvena Joutsenen untuvatakin, joka on tuota kaikkea! Pystyy liikkumaan ja kyykkimään, ei oo tönkkö. Niin lämmin ja ihana, en palellut edes kolmenkympin pakkasilla. En äkkiseltään löytänyt Joutsenen sivuilta, mutta Amy -malli on vähän saman tyyppinen: http://www.joutsen.com/takit/naisten-untuvatakit/. Etuleikkaus on samoin vino ja pituus vissiin aika sama, mutta mun takissa on lisäksi paksu huppu, nepparit on listan alla piilossa ja taskuvetskarit on sirot metalliset. Oikein sievä lämpimyyden lisäksi :) En muista tarkemmin mitä maksoi, mutta veikkaisin viitisen sataa. Lottovoittoo ei siis tarvii, ja on kyl ollut joka sentin arvoinen, varmaan vielä pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin eilen Joutsenen takkeja. Viitisen sataa taisi olla se minun katsomani :) Pienen lottovoiton saattaisin siihenkin tarvia :D Kiitos kokemus-äänestä ja vinkistä :)

   Poista
 3. Ihan samanmoisia ajatuksia täällä. Olen auttamaton vilukissa ja noin puoli vuotta elän aina palellen, vaikka mitä olisi päällä... Ja toinen juttu on sitten tämä pimeys, jonka kanssa en yhtikäs tule toimeen. Tarvittaisiin paljon tuontivaloa eteläisemmiltä leveyspiireiltä, tai mieluiten minut voisi talveksi postittaa jonnekin päiväntasaajaa lähemmäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minutkin voisi postittaa jonnekin valoisampaan! Ja paleleminen on niin inhottavaa! Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Voisin jakaa kanssasi tuon lottovoiton, koska täälläkin on haaveissa uusi talvitakki. Nykyisessä on vetoketju aika mennyttä, eikä se oikein pidä lämpöä sisälläpäin enää.
  Mukavaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan molemmille takkia :) Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

   Poista
 5. Mä voisin niillä lottovoittorahoilla muuttaa jonnekin lämpimään. Kyllä tätä pimeää ja kylmää nyt on nähty jo ihan tarpeeksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä minäkin - jos tulisi niin iso voitto, että ei tarvitsi miettiä toppavaatteita kun vain lomaillessa tääällä :)

   Poista
 6. Täältä lähtis samat toiveet! Meikätytön karderooppi tarvitsisi myös uusimista, mutta ennen kaikkea kunnon talvitakkiin pitäisi panostaa. En tiedä, käytinkö jo kakarana lämpökiintiöni, kun näin ikääntymisen myötä palelen miltei aina, huoh.

  Rauhaisaa pyhäinpäivää ja kaikkea hyvää alkaneeseen marraskuuhun♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin monesti, että miten hullussa olen tarennut kovilla pakkasilla ilman pipoa, villasukkia ja pitkää takkia - silloin teininä. Tai no ehkä siinä on syy miksi nykyään aina palelen :D Sinunkin marraskuuhun kaikkea ihanuutta <3

   Poista
 7. Lämpimät talvitamineet ovat tärkeät.
  Minä en varmasti tarkenisi enää Suomen talvea kun täälläkin on jo tekemistä sen kanssa!!
  Mies suunnitteli meille talvilomaa Lappiin....en lämmennyt kirjaimellisesti ajatukselle vaikka upea luonto tykkylumisine puunkäkkyröineen hivelikin sieluni silmiä.

  Lämpimiä ajatuksia ja toivon sitä lottovoiton poikasta sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tosiaan, kontrasti sieltä tänne on melkoinen. Mutta Lapin loma voisi olla eksoottista - hautautua kunnon talvikamppeisiin ja takkatulen ääreenkin :) Lämpöä sinne <3

   Poista
 8. Minä kaipaan kenkiä, kunnollisia, lämpöisiä, hyviä kävellä kehnoissakin maastoissa. Odotellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on tärkeää, että niillä on myös hyvä kävellä. Kyllä, odotellaan :)

   Poista
 9. Siis mä niin samaistun sinuun ja postaukseesi. Tänne tarvittaisiin kaikki tuo. Minä en ymmärrä kuinka kengät voi kutistua, oikeesti? Ja kauppias sanoo, että se on normaalia, en usko :D

  Joka tapauksessa ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Noissa vinkkeleissä/huopikkaissa pitäisi lukea ohje mukana, että ota se reilumpi koko vaikka nyt tuntuu isolta. :)

   Ihanaa sunnuntaita sinnekin <3

   Poista
 10. Kauniit kuvat :) Ja voin kyllä samaistua tuntemuksiisi, olisi ihana löytää jostakin inhimillisen hintainen superpitkä untuvatakki! Kaapista löytyy kyllä polvimittainen, mutta oikein kylmällä sekään ei tunnu riittävän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Välillä mietin, että minä tarvitsisin ihan makuupussin, jossa jalka- ja käsiaukot :D Mutta pitkä untsikka lienee käytännöllisempi.

   Poista
 11. Ihanat kuvat♥ Toivotaan että tuo lottovoitto osuisi:) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 12. Rauhoittavat ja kauniit kuvat.
  Toivon sinulle lottovoittoa vähintäänkin untuvatakin ja kenkien verran <3

  VastaaPoista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)