Mitä silmät auki, mitä silmät kiinni

Joskus on hyvä sulkea silmät ja olla näkemättä. Joskus on hyvä sulkea korvat ja olla kuulematta. Usein kuitenkin hyvä pitää silmät sepposen selällään. Niin, että näkee kaiken kauniin.

Nyt just, voisin sulkea silmät, koska en halua nähdä lumisadetta vaan aurinkoa. Sulkea silmät ja käydä nukkumaan, koska viime yönä nukuin huonosti.

Nyt just haaveilen kesälomasta, heinäkuisesta lämmöstä. Ja Norjasta, jonne matkaaminen tuntuu nyt oikealta asialta. Silmät kiinni haaveilen.

Nyt just hiukan kauhistelen pojan rippijuhlien leipomuksia, kun isojen kokonaisuuksien handlaus saa minut stressaamaan, Silmät taitavat olla sepposen selällään, kauhusta.
Nyt just mietin ihmisten eroja - toinen haaveilee marjanpoiminnasta, toinen ei kykene sellaiseen keskittymiseen. Just niin, minä olen jälkimmäinen, Samaan sarjaa menee kasvimaa - pieni pläntti omalla tontilla, mutta ei kipinää. "Kyllähän se pitäisi hyödyntää." Mutta jos siitä ei saa nautintoa, niin ei saa. Porkkanaa siinä voisi silti kasvaa. Vuokrataan sitä vastaan palsta. Silmät kiinni makustellen.

Nyt just en halua nähdä jotain mitä näen kun suljen silmät. Siksi silmät apposen auki.

Nyt just iloitsen asiakkaiden onnistumisista. Ihan täysin silmät auki ja hymyssä suin.

Nyt just voimaannun laina-auton hyvästä äänentoistosta ja lempibiiseistä. Varsinkin niistä Johanna Iivanaisen, jestas miten kaunis ääni ja biisit. Silmät kiinni, mutta silti auki.
Nyt just arvottu voittaja, silmät auki vaikka unihiekasta nihkeät. Voittaja Terhi J. Laitan sinulle sähköpostia. Katsotaan millaisia yllätyksiä Ruohonjuuri sinulle lähettää :) 

6 kommenttia

 1. Nyt just haluaisin sulkea silmäni ja nukkua. Stressi ihan turhista asioista kuitenkin valvottaa ja minä typerä vielä selaan nettiä keskellä yötä. Toisaalta tämä sinun kirjoituksesi oli oikein hyvää luettavaa ja ajatuksia herättävää. Mutta nyt silmät kiinni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sait nukuttua <3 Täällä meni viime yökin hiukan hänekseen, mutta uutta nousua kohti :D

   Poista
 2. Täälläkin tänään silmät auki. Muutama päivä taaksepäin, olisin vain halunnut sulkea silmät ja sulkea ovet ulkomaailmaan ja vain elää sellaisessa perhekuplassa, johon kukaan ulkopuolelta ei pääse meitä satuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset päivät koskee sydäntä <3 Ihanaa tätä päivää, ja viikonloppua <3

   Poista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)