Face Mask testausta (+alekoodi)

* Kaupallisessa yhteistyössä Maybeauty


Minulla on rasvaisuuteen taipuva iho, josta löytyy myös mustapäitä ja pientä näppyä. On haastavaa löytää kasvoilleni sopivat tuotteet, jotka auttaisivat ihon tasapainottumisessa.  Somen maailmassa näin mainoksia ja kehuja tästä Maybeautyn Face Maskista, jonka sanotaan poistavan mustapäitä,  öljyisyyttä ja kuollutta ihosolukkoa sekä ennaltaehkäisevän aknea, ja halusin ehdottomasti kokeilla. Sainkin ilokseni pakkauksen testiin. 

Tuote siis levitetään kasvoille paketin mukana tulevalla siveltimellä. Maski on helposti levittyvä ja tuntuu miellyttävältä iholla. Naamion annetaan kuivua n. 30-45 minuuttia ja sen jälkeen naamio irrotellaan kasvoilta rauhallisesti vetäen. Silmänympärystä lähinnä olevat kohdat tuntuivat vähän nipistävältä irrotella, mutta muuten homma oli kivuton. 

Toimiko? Minulla on mitä ilmeisemmin sen verran itsepäiset mustapäät, että niitä en saanut - saunan höyryttelyn jälkeenkään - maskiin tarttumaan, mutta ihanan pehmeä tunne iholle jäi. Varmasti tämä vei mennessään kuollutta ihosolukkoa. Tämä olisikin kiva ottaa joka viikkoiseksi rutiiniksi, ja ehkäpä sitä tehostaisi Maybeautyn muut tuotteet, mm. poremask.

Haluaisitko sinä kokeilla? Koodilla katjaface saat 30% alennuksen Face Mask - setistä. Koodi voimassa 7.2 saakka. 

Ja klikkaile itsesi blogin Instagramin puolelle, josta löydät videot testaukseen liittyen. 

4 kommenttia

 1. Kasvonaamiot ovat arjen luksusta ja ihanaa hemmottelua iholle!
  Mutta se tahtoo aina unohtua minulta...silloin tällöin kuitenkin muistan ja iho kiittää.
  Tämä naamio kuulostaa ihanalta!

  Kaunista tammikuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen aika vähän käyttänyt naamioita, mutta tuon myötä innostuin, että voisipa ottaa erilaiset naamiot nimenomaan omiin hemmotteluhetkiin :) Ihanaa tammikuuta sinne Susanna <3

   Poista
 2. Katselinkin tuon sinun storyn instassa. Tällaiset naamiot on tosi hyviä. Oli hurjaa nähdä miten paljon kökköä omasta ihosta lähtee.
  Mukavaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)