Kun joku näyttää valosi

Niinä varjoisina hetkinä, on äärettömän arvokasta, että joku tulee ja muistuttaa valostasi. Kertoo kaikesta siitä, minkä itse on unohtanut, painanut piiloon pimeään. Kertoo siitäkin, mitä itse salaa ehkä toivoo, mutta ei usko siihen. Senkin se saattaa kertoa, mistä itse ei vielä tiedä - hurjasta voimasta ja valosta. Varsinkin varjoisina hetkinä kaikki tämä on tärkeää.

Kerrotaan toisillemme valosta minkä näemme <3

18 kommenttia

 1. Kauniisti kirjoitettu! <3 Toisinaan maailma saattaa näyttää niin synkältä tai harmaalta, että tarvitaan toinen ihmineen, jotta osaa kääntää katseensa valoa kohti.

  VastaaPoista
 2. Nää kuvat, tuo sininen! Ja kyllä, kerrotaan!

  VastaaPoista
 3. Ihana teksti :) On tosi tärkeää saada välillä vahvistusta muilta. Minä sain ihanaa palautetta eilen yhdeltä asiakkaalta ja tuli tosi hyvä mieli. Samoin ihanat blogikommentit lämmittävät mieltä ihan todella.

  Sinussa on syvää, vakaata ja viisasta valoa. Se näkyy ja tuntuu täällä blogissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihanaa kuulla, ne valon hetket <3

   Kiitos suuresti sanoista sinä kaunis ihminen <3

   Poista
 4. Niin hieno ja kun joskus joku minussa sen valon osoittaa ja kertoo sen, miten sitä aina niin hämmentyy ja sen jälkeen tulee hyvä ja lämpöinen olo, josko minä sittenkin olen ihan hyvä. <3

  Kaunista viikonloppua Katja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, juuri näin <3 Sillä on valtava voima.

   Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

   Poista
 5. Monesti luen sinun tekstejä ja mietin, että juuri näin, näin minäkin mietin, mutta en osaa sitä sanoiksi pukea. <3 tästä sydämestä tiedät, että ajattelen samoin kuin sinä.
  Ihanaa viikonloppua Katja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja sinun sydämestä kyllä kuultaa ihana valo <3

   Leppoista sunnuntai-iltaa <3

   Poista
 6. Oi Katja, juurikin samoilla ajatusradoilla kuljettu täälläkin viime päivinä! Positiivisen palautteen antaminen on tavattoman tärkeää, osoittaa toiselle hänestä peilautuvaa valoa ja säteilyä, mikä ihmiseltä itseltään voi jäädä huomaamatta. Ihana postaus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, monelta se jää helposti huomaamatta - onneksi meillä on toisemme <3 Kiitos :)

   Poista
 7. Kuten Outi ylempänä toteaa, sinulla on taito pukea sanoiksi ajatukset, joita itsekin pyörittelee päässään, mutta ei osaa silti raapustaa paperilla ja noin kauniissa muodossa. Se on hieno taito ja lahja! Aurinkoa ja valoa Katja sinun viikkoosi :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)