Kaappauksia

Katsoin eilen dokumenttia, jossa aiheena oli kostopo**o. Aihe kertoo siitä, kun ollaan otettu vaikkapa kumppanista alastonkuvia, sitten tullut ero ja tästä katkerana ladataan nämä exästä otetut kuvat kosto-sivustolle kaikkien näkösälle ja vieläpä haukkuvin, halventavin saatesanoin. Ja siitä ne etenee minne lie. Surullista, niin surullista, että ihmiset antavat vallan vihalle ja katkeruudelle, sen sijaan, että käsittelisivät asioita itsessään. Surullista, että joillakin ei ole moraalia nimeksikään. 

Mutta se siitä aiheesta, tarkoitukseni ei ole tuota varsinaisesti ruotia, mutta jäin pohtimaan sitä kuinka netissä kaikki voi lähteä nopeasti etenemään. Klik vain, sillä tavoin voi kopioida netistä jotain ja niin kuvat ja tekstit jatkavat matkaansa.

Minäkin teen niin usein, kuvakaappailen. Mutta hyvässä ja positiivisessa tarkoituksessa. Kun haluan tallettaa jotain kaunista ja ajatuksia herättävää, jotain mitä haluan muistaa, johon palata myöhemmin ajan kanssa tai jakaa kaappauksen sisällön ystävälle.

Vaikkapa tällaisia olen viime aikoina kaappaillut. (Voihan nykyajan kätevyys.)Poronsarvet kiehtoo minua juurikin nyt. Muutama sellainen kotoa löytyy, jotka odottaa tuunausta. Ihanat kiharat. Tyttärelläni kiharat, joiden irralleen päästämistä kokeilin kuvalla rohkaista :) Haaveissa uudenlaista, piristävää villasukkaa kokoelmaani.

Rakkaus <3

Mitähän sinun kuvakaappauksissa on, ja harrastatko ylipäänsä sellaista?

12 kommenttia

 1. Minäkin kaappailein kuvia netistä. Netissä on paljon hyvää, mutta tietenkin myös sitä pahaa.

  VastaaPoista
 2. Hyvät hyssykät tuo kostosivusto ja alastonkuvat, apua en pääse siitä yli. Miten oma mieleni ei ole oivaltanut, että tuollaista hulluuttakin voi olla maailmassa.

  Kaappailen kyllä fiiliskuvia instasta, instasäilöön ja saan sieltä inspiraatiota esim. ruokajuttuihin- Näitä mietejuttuja en kaappaile, olen näissä sellainen vastarannan kiiski, eli en halua muiden ajatuksia viisauksien kautta omakseni.

  Ihanaa talvipäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano jo muuta :/

   Minä en olekaan hirveästi ruokajuttuja nappaillut :)

   Hih, ihana vastarannan kiiski - minulle mietelauseet ovat tärkeitä, ei siksi että omaksuisin niitä sellaisenaan, vaan lähinnä joissakin on jotain mikä on hyvä muistutus itselle tai siitä lähtee itsellä ajatus etenemään eteenpäin mahdollisesti omiksi sanoiksi asti :) Tai niissä on jotain mitä haluan välittää vaikkapa ystävälle, mitä en omin sanoin osaisi paremmin sanoa.

   Ihanaa päivää sinnekin <3

   Poista
 3. Kaappailen minäkin. Hyviä ajatuksia, jotka tsemppaa tai jotka pistää miettimään. Aika vähän muuta. Paitsi no, kuva sormuksista, jotka haluaisin kihlasellaisiksi.

  VastaaPoista
 4. Kuvakaappauksia ei ole tullut harrastettua, mutta juuri nuo Hidasta Elämää - ja Hidasta Rakkautta -sivujen mietelauseet kolahtavat välillä niin paljon, että oikeastaan ihme, kun en ole kuvakaappauksia ottanut :)

  VastaaPoista
 5. En oikeastaan harrasta kuvakaappauksia kuin harvoin muistiinpanoiksi jostain faktoista. Mutta nämä kaappaukset olivat ihania, positiivia, hyvän mielen kaappauksia ja hyvän levittämiseen some pitäisi minun mielestäni olla virallisesti määrätty :). En ihmettele, että olet kaapannut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, hyvän levittämiseen some saisi olla virallisesti :)

   Poista
 6. Todellakin tulee tehtyä kuvakaappauksia, paljolti omaan käyttöön. Blogeista nappaan reseptejä esim ja instassa hyviä vinkkejä. Tuo on kyllä kamalaa että ihmiset olettaa että niillä on oikeus törkeyksiin. Itse olen välillä kummissani siitä miten ihmiset olettavat että meitä bloggaaja voi haukkua mielin määrin mitä kummallisimmista syistä. Olen saanut niin paljon Pas... Aa niskaan että välillä jopa yöunet on menneet niiden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa tosi ikävä kuulla :/ Minä en onneksi - kopkop - ole saanut juurikaan ikäviä kommentteja. Mutta minusta haukkuminen on niin ala-arvoista :(

   Poista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)