Melkein 101 tavoitetta

Tämä vuosi 2017.

Olkoon tämä vuosi sinulle sopivan lempeä, sopivan kovisteleva. Olkoon se rakkaudellinen ja uusia tuulia nenääsi kuljettava. Olkoon läsnäoleva, juuri tässä ja nyt.

Näyttäköön sinulle kauniit ja parhaimmat puolensa, mutta myös ne joissa paikkailua on tehty ja miten niistä selvitty. Tuokoon tiellesi juuri oikeat ihmiset, jotka polullasi sinua tukevat ja ohjaavat. Valaiskoon sinulle kuvia, joita et vielä ole nähnyt ja joista saat inspiraatiota kulkea sydämen tiellä. Laulakoon kanssasi sielusi toiveita ja haltioituneekoon tähtihetkistä.

Tanssittakoon sinua revontulten lailla, näyttäköön juuri pimeästä löytyvät valon hetket. Tuokoon mukana runsautta ja opettakoon luopumaan turhasta. Auttakoon sinua päästämään irti katkeruudesta, pahasta mielestä ja tuokoon tilalle sydämen täyttävää kiitollisuutta.

Olkoon tämä vuosi vielä niin paljon enemmänkin.
Joitakin vuosia sitten matkailin Runotalon Sarin aarrekarttailukurssilla (joiden postaukset olen jotenkin saanut kadotettua) ja silloin tein mm. 100 tavoitteen listan. Voisinkin kertoa siitä myöhemmin lisää. Nyt Vastaisku ankeudelle-blogin Jenny vinkkasi 101 tavoitteen listasta, jota hän oli alkanut koostamaan, ja siitä sain idean koostaa lukuisia toiveitani jälleen ytimekkääksi listaksi. Tässä niistä muutama, myöhemmin ehkä lisää.

- Ulkomaanmatka koko perheen kesken
- Kiitollisuuden lisääntyminen
- Viettää puolison kanssa mukava viikonloppu Helsingissä
mm. cirque du soleilin parissa (liput viime yönä varattu)
- Tankotanssissa kehittyminen
- Naisten improryhmän syntyminen
- Luovuuden hetkille enemmän aikaa
- Enemmän valoa kuin pimeyttä
- Suoliston hyvä kunto
- Vireystason nousu

Onko sinulla tapana listata tavoitteita?  

(Arvonnan voittajaksi tuli Vickan, olemmekin jo maililla kommunikoineet ja tietosi on lähteneet Ole Hyvä Luonnontuotteelle. Raikkaita hetkiä tuotteiden parissa.)

14 kommenttia

 1. Toivottavasti toiveesi toteutuvat :) Olen listannut vain tavoitteita kirjojen lukemiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistäkin olisi hyvä olla lista, kirjoista. Usein näen jonkun kirjan, joka herättää mielenkiinnon ja sitten unohdan sen :)
   Kiitos <3

   Poista
 2. Kiitos, ihanat toivotukset! <3 Listauksestasi hihkuin heti yhden, joka ehdottomasti löytyy myös omaltani. Tuo Varekai sirkusesitys! Kun näin siitä katumainoksen päätin, että tuo on nähtävä.
  Itse toivon keväästä alkavan, pitkän vuorotteluvapaani aikana, että hieman tukossa oleva luovuuteni pääsisi taas valtoimenaan virtaamaan. Ja suolistokin olisi hyvä saada parempaan kuntoon.:)
  Jännää, mitä kaikkea ihanaa meitä kaikkia odottaakaan tänä vuonna.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna, kai, näin jonkun esityksen televisiosta ja olin ihan haltioitunut. Silloin päätin, että joskus. Viime yönä/myöhään illalla näin mainoksen, että tänä vuonna tulee suomeen ja muutaman jahkailun jälkeen mies varasi meille liput.
   Minäkin olisin vuorotteluvapaan tarpeessa, vaikka ei minulla sellaiseen ole vielä mahdollisuutta, vastahan minä työurani olen aloittanut. Mutta jokin puolen vuoden luovuusloma olisi paikallaan :D
   Tosiaan, mitä kaikkea vuosi tuokaan :)

   Poista
 3. Olen joskus yrittänyt, mutta se on jäänyt puolitiehen. Luulen, että nyt on aika. Kiitos muistutuksesta!

  Kaikkea hyvää ja kaunista vuoteesi!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti moni toiveistasi toteutuisi.
  Ihanaa alkanutta vuotta 2017 <3

  VastaaPoista
 5. Minä olen monessa blogissa seurannut tätä 101 - tavoitetta listausta. Olisi kivaa itsekin laatia ne 101, tai ainakin 20. Ehkä huomenna kun pääsemme Mikkeliin äitini luo ja aivoni saavat taas väljyyttä. Nyt olen taas pari päivää pakertanut töiden parissa (heh, vaikka lomalla olenkin) ja tuntuu, että pieni breikki pois kotiympyröistä tekee hyvää. Vähän jo blogiin listailin ajatuksia tulevaan vuoteen- ainakin tähän vuoteen kuuluu jooga, kirjat, itsemyötätunto ja oman hyvinvoinnin nostaminen etusijalle.

  Kaikkea hyvää tähän vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 20 on myös hyvä :)
   Kiva että pääset hiukan breikkiä viettämään, nauti ja anna luovuuden kukkia :)

   Ihanaa tätä vuotta <3

   Poista
 6. Hienoja tavoitteita. Nyt kun olen lukenut blogeista muiden tavoitteita ja lupauksia tälle vuodelle (itse en ole miettinyt ainuttakaan), haluaisin sittenkin yhden tavoitteen itselleni: enemmän aikaa kirjojen lukemiselle. Siinä onkin tavoitetta, kun aika hupenee kaikkeen muuhun hömppään.
  Mukavaa loppiaista ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on myös sellainen asia mille itsekin voisin haluta enemmän aikaa <3 Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 7. Ihana teksti--- jäin ihan miettimään mennyttä ja tulevaa.
  Kaunista ja onnellista uutta vuotta.

  VastaaPoista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)