Voihan Inspiraatiokortit ja alekoodi

Ihania. Ihania. Hullaantunut olen niin. Näihin Maaretta Tukiaisen, Krista KeltasenPS-kustannuksen Inspiraatiokortteihin. Sain nämä pari päivää sitten PS-Kustannuksen lähettämänä enkä malttaisi päästää näitä käsistäni.
Olen aiemmin kertonut Hyvän mielen taidot-kirjasta ja korteista. Niitä olenkin ahkerasti omassa elämässä käyttänyt, mutta jonkin verran myös työssäni eri tavoin ja mukaillen. (Lisäksi hyödynnän mm. Hidasta elämää-puodin kautta löytyviä kortteja, joita satsin arvonnassa joskus voitin).
Hyvän mielen kortteja olen käyttänyt mm. siten, että kortin on voinut nostaa intuitiolla, tai vaikkapa muutamankin niiden ollessa kuvapuoli alaspäin. Toisinaan niin, että korteista on saanut valita sen jonka kuva jostain syystä kutsuu luokseen tai ihan vain selailemalla itselleen kortin, jonka teksti osuu kohdalleen. Korttien avulla voi virittää tunnelmaa tai vaikkapa tehdä "loppusulkeisen". 

Hyvän mielen taidot-kirjasta olen työssäni hyödyntänyt eri taitoalueita mukaillen. Pohdinnan/tehtävien aiheena on ollut mm. Tahdonvoimataidot ja sieltä esim. "voimavaravarkaat", "irtipäästäminen", Vuorovaikutustaidot ja "suhde-energiakenttä"Myötätuntotaidot ja "kielteisyyden neutralointi", Luovuustaidot ja "kokeilulabra" jne.
Mutta, nämä on siis herkkuja. Ihan vain silläkin lailla, että näitä katselee. Jotain sielunruokaa niistä saa. Ennen kaikkea kuitenkin näissä on niin paljon kannustusta, innostusta, luottamuksen valamista, lohdutusta ja vaikka mitä.

Ja mikäs sen tarpeellisempaa tällaiselle haaveilijalle, joka ratsastaaaallonharjoilta alas ja taas takaisin. Joka joka toinen päivä epäilee itseään, joka toinen päivä potkii itseään pyllylle huutaen Onnistuu kyllä! Joka joskus tarvitsee ytimekkään lauseen ja hetken sen äärelle pysähtymiseen. Joka haluaa löytää jokaisesta umpikujasta jonkun valon hetken. Ennen kaikkea joka haluaa työhönsä positiivisia, innostavia, hyvän mielen tuulahduksia. (Sellaisten teemojen äärellä haaveiden työnikin itse asiassa sijaitsee...)
Innostukseni tuli varmaan nyt selväksi. Totta se on, vaikka maksutta saatu tuote.

Mikäli innostuksenne heräsi Inspiraatio-kortteja kohtaan, jaan teille alekoodin, jolla saatte ne edullisempaan hintaan, eli 19 e (norm. 25e).  Klikkaa itsesi Hyvän mielen taidot-sivustolle, selaa sivu alas ja siellä tilauksesi yhteyteen lisätietoja/alekoodi-kohtaan kirjoita sana Aarrekarttani. 

Innostavia hetkiä Sinulle <3
#inspiraatiokortitEi kommentteja

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)