Minä suojelen sinua kaikelta

Minä suojelen sinua kaikelta. Niin lukee Madaran nokkosvoiteen kohdalla Ruohonjuuren nettisivuilla. Suojelua, sitä minä olen nyt iholleni, varsinkin kasvoille hakenut. Nyt olen turvautunut siis tuohon nokkosvoiteeseen ja Madaran superseed kasvoöljyyn, jotka sain ilokseni Ruohonjuuresta testattavaksi.
Ihon kuivuus, kosteusköyhyys, kireys, herkkyys - kaikki tuttuja minun kasvoilleni. Muun muassa niihin tämä kasvoöljy tarjoaa apuaan.

Tuotteesta kerrotaan, että se sisältää kahdeksaa erilaista ravitsevaa öljyä, jotka tehokosteuttavat, lisäävät ihon kimmoisuutta. Runsaasti Omega 3- ja 6-rasvahappoja sisältävät puolukoiden, mustaherukoiden ja mansikoiden siemenet vähentävät ihoärsytyksiä ja hoitavat tulehduksia. Tyrnimarja on täynnä antioksidantteja ja ravitsee ihoa syvältä auttaen sitä uudistumaan. Avokado- ja parsa-, ja purasruoho- ja helokkiöljyt muodostavat supertiimin ihon kuivuutta vastaan.

100% raaka-aineista on luonnollisia, 71 % raaka-aineista on luomutuotetta.

Täytyy sanoa, että tämä tuote tuntuu niin omalta. Sopivassa määrin kun laittaa tätä pesun jälkeen, niin se imeytyy nopeasti. Alkuun holvasin reilusti ja kesti hiukan pidempään, että öljy imeytyi.

Yleensä minulla ongelma, että illalla kun rasvaan kasvot, aamulla ne on rasvoittuneet tietyistä kohdista. Nyt ei sitä ongelmaa ole. Olen joskus käyttänyt kookosöljyä kasvoissani, mutta se ei imeytynyt lähellekään näin hyvin. Tykkään siis kovasti.

Tästä nokkosvoiteesta olen lukenut monestakin blogista. Ja testauksen jälkeen tästä ei ole mitään huonoa sanottavaa. Tuoksu on ihanan mieto, voide levittyy hyvin, enkä ole havainnut mitään käytön jälkeistä ärsytystä iholla - en omalla enkä lasten. 

Tästä voiteestahan sanotaan, että se on Täydellinen voide herkälle iholle ja vaativiin sääolosuhteisiin. No täällä pohjoisessa päin sitä vaativuutta ainakin pakkasten osalta löytyy.

Madaran Nokkonen DD sensitive balm: nokkosen hoitavat ja ihoa suojaavat ominaisuudet auttavat rauhoittamaan erilaisia ihoärsytyksiä. Voidetta voi käyttää kasvoille, käsiin, kyynärpäihin, huuliin - koko vartalolle.

Ja todella, monipuolisesti tätä voidetta olenkin hyödyntänyt. Ihan kasvovoiteena tämä ei itselle istu, juuri tämän kosteustasapainon haastavuuden vuoksi, mutta pieninä tippoina olen esim. näppyärsytyksiin käyttänyt.

Tuote on ECOCERT-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ei eläinkokeita. 
Suosittelen. Aiemmista "luonnonmukaisemmista tuotetestauksista" voit lukea täältä, jossa kerron ensipohdintoja liittyen aiheeseen. Täältä, jossa ihastelen Frantsilaa. Täältä, jossa testaan mm. kehäkukkaaNiin ja täältä, jossa arvoin Ruohonjuuren kanssa Weledan-paketin, ja josta en itse asiassa ole kertonutkaan mielipidettä. Kerron nyt, että putelit ovat tyhjät ja mantelit syöty ;)
#ruohonjuuri
#nokkosvoide
#madara
#superseedkasvoöljy
#testaus

10 kommenttia

 1. Oi nää siis kuulostaa ihan "mun tuotteilta" , tai siis semmoisilta mitä juuri nyt tarvitsisin! Pitääkin koittaa tutkia netistä näitä tuotteita :)

  VastaaPoista
 2. Ruohonjuuressa on kyllä paljon hyviä tuotteita. Kiva on aina löytää se omalle iholle sopiva tuote.
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin niin, siellä menis päivä kahlatessa :) Mukavaa viikkoa sinullekin :)

   Poista
 3. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta sun kuvauksen perusteella. Madaran tuotteita mulla onkin jo käytössä, mutta näillä talvikeleillä ne ei ole olleet oikein riittäviä. Tarvittaisiin justiin tollanen kaikelta suojelija :). Mutta ensin on pakko käyttää vanhat purnukat loppuun. Kuuluu mun tavaranraivauksen mukanaan tuomiin uudistuksiin. Ennen saatoin ostaa uutta, jos totesin, että joku ei toimi, mutta nyt käytän virhevalinnat ensin. ja koitan muistaa, etten tee samaa hutiostosta toiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama on täälläkin - ettei purnukoita pyörisi liiaksi ja vanhentuisi. Minulla on ollut kasvoille tuo Frantsilan kasvovoide, mutta kyllä nyt talvella ainakin tämä öljy on ollut parempi :)

   Poista
 4. Kiitti vinkistä. Tuota voidetta piti tilata heti :). Näin muutaman pv:n kokeilun jälkeen fiilis on hyvä. Ei malttaisi odottaa, että päivät kuluu, sillä selvästikkin nämä muutama päivääkin on jo tehnyt muutosta kuivalle iholle. Jes!

  VastaaPoista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)