Sallivuus

 Lempeä sallivuus. Sallivuus olla tässä hetkessä sellainen kuin on. Ei enempää, ei vähempää. Hyväksyä ne tuntemukset ja ajatukset, jotka nyt ilmoilla pyörii. Ei takertua niihin, vaan antaa mennä. Istua kiikkustuolissa, tervehtiä ovesta sisään tulijaa, todeta Huomasin kyllä sinut, nyt voit jatkaa matkaa, ja antaa niiden poistua takaovesta. Keinua, helliä itseä rauhalla. Hyväksyä kulloinkin käsillä oleva hetki. Hyväksyä se, että nyt olen tätä, huomenna ehkä jotain muuta. Hyväksyä voimattomuus, se että jos nyt ei ole energiaa ratkoa asioita. Heittää suorittaminen romukoppaan, tai pakkaseen viilentymään. Olla mahdollisimman totuudellinen ja hyväksyä se kuva itsestä, mikä nyt on näkyvillä. Hengittää, hyväksyä tämä hetki.

10 kommenttia

 1. Tämän asian tiimoilta on viime aikoina ollut vaikeuksia, kuin olisi jokin ikäkriisi ja omaa itseä tulee ruodittua ankaralla kädellä, mennyttä, tätä päivää ja peläten ja toivoen tulevaa.

  Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Sallivia ja rauhoittavia ajatuksia.Vanhenemisessa juuri se onkin ihastuttavaa, että vuosi vuodelta sallii itsensä paremmin. Olla itsensä näköinen ja omanlaisensa hetkessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Totta <3 Tämä sallivainen sai kuumeen seurakseen, joten nyt vain melkolailla ollaan :)

   Poista
 3. Ihana teksti <3
  Liian usein huomaan olevani jännittynyt, hengittäväni pinnallisesti ja kurottavani seuraavaan hetkeen, yrittäväni olla parempi, nopeampi, ahkerampi. Sättiväni itseäni, kiinnitäen huomioni ikäviin ajatuksiin, vellovani niissä.
  Harjoitusta se vielä vaatii, mutta pyrin pääsemään kiinni kuvailemaasi tunnelmaan, sallivuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tunnistan niin itseäni tuosta, mutta harjoitusta harjoitusta <3 :)

   Poista
 4. Hei, olen jo pidempään "hiljaisesti" seurannut blogiasi. Tämä on ihana! Kiitos kauniista kirjoituksista :-)

  VastaaPoista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)