Hyvän kosketusta

 * Parfyymiöljyt saatu Ruohonjuuresta


Rakkauden ja hyvän mielen kosketusta on niin monessa muodossa. Jokainen meistä voi päivittäin laittaa eteenpäin pienen sipauksen rakkauden virtaa. Ohimennen kosketus, kauniit sanat, auttaminen, läsnäolo, yllättäminen, ja ihan vain ajatuksissa lähettää kaunista ja hyvää.  Tähän vuoteen visioin monenlaisia rakkauden tuulahduksia - minusta maailmalle ja maailmalta minulle. 


Kun törmäsin näihin parfyymiöljyihin - "Touch of love" ja "Good vibrations" (joita on siis useampikin, kuin nämä kaksi), ajattelin että ne olisivat symbolisesti ihana lisä vahvistamaan sitä, mitä toivon päivissäni virtaavan. Eikä pelkästään symbolisesti, kyllähän öljyjen hyödyistä monet puhuvat.


Olen jonkin verran hyödyntänyt eri öljyjä diffuuserissa tuomaan tuoksua kotiin, mutta myös esimerkiksi piparminttuöljyä kehon kolotuksiin. Tiedän monia, joilla on arsenaali öljyjä, joita eri tilanteissa hyödyntävät. Haluan uskoa, että niistä on myös monenlaista hyötyä. Öljyjen tuoksuja on monenlaisia, ja niistä voi olla montaa mieltä. Itse en lähtökohtaisesti ole tuoksuvastainen, vaan tykkäisin käyttää niitä. (Ylipäänsä tuoksuilla, esim. kumppanin (mieleisillä) hajuvesillä on "kiinnittävä", muistoja tuottava vaikutus minuun - "partaveden" tuoksu saa painautumaan lähelle ja nuuskuttamaan tuoksua jonnekin syvälle reseptoreihin, tai jostain nenään leijaillut tuoksu herättää kaipauksen.) Nykyään saa vain olla varovainen, että milloin laittaa ja mitäkin. Mutta kohtuudella olen mielestäni sen aina tehnyt. Lähinnä siis hajuvesiä käytän kodin ulkopuolella, silloin kun on mahdollisuus, mutta nyt myös tosi varovasti näitä. Mutta näillä öljyillä tilaan tähän vuoteen kaikkea hyvää, ihanaa ja vakaata.

"Touch of Love -parfyymiöljy rohkaisee luomaan avoimen ja aidon sydänyhteyden muihin kanssaihmisiin. Ihanan lempeän ruusuinen ja harmoninen kukkaistuoksu edistää pyyteetöntä rakkautta, hyväksyntää ja myötätuntoa niin itseäsi kuin muita kohtaan. Parfyymin ihanilla eteerisillä öljyillä on hermostuneisuutta lievittävä ja mielialaa tasoittava vaikutus."

Kyllä kiitos <3 Sydänyhteyksiä, rauhaa ja hyväksyvää rakkautta.Kyllä kiitos <3 Oman voiman vahvistumista ja itseni arvostamista, iloa ja kirkkautta. 

"Good Vibrations-parfyymi luo positiivista, puhdistavaa keltaista energiaa. Rohkaistu löytämään voimaa omasta itsestäsi ja opi arvostamaan itseä oikealla tavalla. Tämä parfyymi on erityisen oiva Sinulle, joka haluat hälventää uupumusta ja aivosumua. Kirkasta ajatuksiasi ja lisää ilon tunteita."

Kun sipaisen näitä iholle, visioin mielessäni kuinka magneetin lailla vedän puoleeni kaikkea ihanuutta ja kuinka minusta lähtee ulospäin säteileviä virtoja. Sitä kaikkea toivon myös sinulle <3 

 

2 kommenttia

  1. Touch of love sopisi tällaiselle Siiri Siirapille oikein hyvin.
    Ihanaa pääsiäisviikkoa sinulle Katja <3

    VastaaPoista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)