Mihin suuntaan kulkisi

Kirjat saatu Tuuma-kustannukselta


Sitä toivoisi, että omassa kehossa olisi rauha olla. Tuntisi olonsa kotoisaksi. Että mielellään silittäisi ja paijaisi omia muotoja ja pintoja. Katsoisi peilistä silmää iskien, rakkaus silmissä vilkkuen. Sitä kohti, aina uudelleen, aina vain. Rakas keho, minun rakas keho. 


Tämä Rakas keho-kirja on oiva ystävä. Se herättää tunteita, laittaa ajattelemaan, auttaa suuntaamaan hyväksyntään. Suosittelen <3 

Kun on kiltti, vähän kipeäkin kiltteydestä. Ja vaikkei olisikaan, mutta silti kaipaisi lisää kiveksiä. Niin tämä kirja auttaa kuorimaan kerroksia itsestä - kohentamaan rintaa, suoristamaan selkärankaa ja hiljentämään anteeksipyyntöjä olemassaolostaan. Röyhkeyskoulua kehiin hyvät toverit, ketkä sitä tiedätte tarvitsevanne, ja tekin jotka ette vielä tiedä, mutta ehkä huomaatte tarvitsevanne.

Ja sitten tämä teema - mikä on oikeasti tärkeintä tänään. Mihin käytän aikani, miksi käytän aikani kuten käytän, mitä on liikaa, mitä voi karsia. Kuinka paljon häsellän turhaa, ja siksi en pääse käsiksi siihen mihin oikeasti haluaisin. Miten asioita voisi selkeyttää, miten elämään voisi soveltaa minimalismin periaatteita.


Jos istuisi alas, ja ottaisi tämän Tärkeintä tänään-kirjan käteen, niin saattaisi havahtua niiden asioiden äärelle. Ja sen äärelle, että miten niitä muutoksia voi tehdä. Kirjassa esitellään myös kolmen pisteen menetelmä (johon on työkirjakin olemassa), jossa asioita tarkastellaan seuraavista näkökulmista: Elämä - millä on eniten merkitystä, Viikko - Miten luot selkeän aikataulun sille mikä on tärkeää, Päivä - Minkä aikaansaamisella on eniten merkitystä tänään. 

Ja milloin milloin milloin on oikea aika? Olisi ihana saada joskus varma vastaus, että milloin on niiden siirtojen aika, milloin on se hetki, kun pitää toimia. Auttaisiko tämä kirja sinua siinä? 

Pim, missä on luovuuteni. Välillä tuntuu, että pakahdun, kun sisälläni on monenlaisia ideoita, joita en saa eteenpäin, tai en jaksa viedä eteenpäin. Välillä taas tuntuu, että minussa ei virtaa mitään luovaa. Mutta mitä luovuus on, onko se vain erityisten ihmisten juttu vai ihan kaikilla meistä oleva. Ja miten sitä voisi herätellä, miten sillä voisi rikastuttaa elämä. Tutustupa tähän Pim-kirjaan ja luovuuskortteihin, jotain uutta saattaa avautua. Saan olla kiitollinen, että yksinäisyys ei varsinaisesti ole koskaan kaivattanut minua sisältä. Elämäni läpi ympärilläni on ollut myös ihmisiä, joiden kanssa en ole tuntenut itseäni yksinäiseksi. Vaikka on ollut hetkiä, että tunnen olevani yksin koko maailmassa, ne ovat olleet hetkellisiä ja omiin tunteisiin liittyviä juttuja. Tämä kirja voi olla tukena yksinäisyyden tiellä ja kenties tuoda muutosta sille tielle. 

"Tehtäväkirja auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi sekä löytämään uusia oivalluksia ja vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia. Yksinäisyyden voittaminen on siten kaikkia niitä tekoja, jotka vievät sinua kohti itsesi näköistä elämää ja sellaisia ihmissuhteita, joissa tulet paremmin nähdyksi ja kuulluksi."2 kommenttia

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)