Tuoksuvaa höyryä kehiin!

Rakastan tuoksuja, hempeitä ja raikkaita. Joskus liika on liikaa ja sieraimet menee tukkoon. Ehkä rakastettavien tuoksujen valikoima on lopulta aika suppea, mutta rakkautta kuitenkin on. Tuoksujen kautta voi virittäytyä erilaisiin tunnelmiin tai matkustaa muistoissa moneen paikkaan. Tuoksuja, pienesti, sellaista saa minun asunnossani olla.

Joskus jollain öljykutsuilla tutustuin diffuuseriin, josta kuului pieni pulputus, nousi höyry ja ympäristöön levisi hempeä tuoksu. Hinta tuotteelle tuntui vain kovin rajulta. Se on sitten jäänyt. Tuoksua olen varovaisesti päästellyt kotiin muutamien tuoksukynttilöiden kautta. Mutta keväällä ystävän luona yöpyessäni, hän toi pedin viereen diffuuserin, johon laittoi laventeli-öljyä tippasen - siinä pienessä pöhinässä ja tuoksussa minä nukuin sitten hyvät yöunet.

Nyt kesän loppua kohti yöt olleet osittain hiukan piehtarointia - helteen ja ajatusvirtojen vuoksi. Rentoutusmusiikkia laitan toisinaan puhelimesta kuulumaan nukkumaan mennessä ja pohdin, että jotain lisäviritelmää voisi kuviossa mukana olla. Ja muistin sen diffuuserin ja ryntäsin Googleen.

Nyt se on täällä, oma Bulban Kulma Helmi Diffuuseri ja laventeliöljy näin alkuun. Kuskaan sitä ylä-ja alakerran väliä. Päivällä se saa pöhistä olohuoneessa ja myöhemmin illasta makuuhuoneessa. Tykästyin tähän pieneen ja valkoiseen malliin, jossa joko väri vaihtuu liukuvasti tai sen voi pysäyttää haluamansa värin kohdalle. Laitteesta kuuluu pieni pöhinä, joka ei häiritse nukahtamistani, päinvastoin ehkä rauhoittaa. Miksi diffuuseri, lue täältä. 
Ajatuksena on ostaa muitakin öljyjä, mm. flunssaiseen hetkeen ja siihen hetkeen, kun lisäenergia on tarpeen. Öljyjä toki jo löytyykin muutamia kotoota, mutta taitavat olla sen verran vanhoja, että parhaat aromit jo karanneet.  Mm. sitruuna on mieleinen tuoksu ja eukalyptus myös. 

Tunnelmaa, sitä tämä diffuuseri ja tuoksu luo. Naisten illat - tämä tulee olemaan niissä mukana joko tuoksujen kera tai ilman, riippuu muiden nenien herkkyydestä. Mutta omiin, nyt jo hämärtyviin ja pimeisiin hetkiin, tämä saa tunnelmaa tuoda <3

Täältä löydät Bulban kaikki Aroma Diffuseerit, ihania niin monta. Instagramini omasta tarinasta saatat aina välillä löytää höyrytys-videota :)

*Tuote saatu blogiyhteistyön merkeissä. 

6 kommenttia

 1. Kuulostaapa hyvältä ja näyttää kivalta. Pitääkin käydä tutustumassa noihin sivuihin ihan ajan kanssa.
  Leppoisaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva höyrytin ja varmasti lempeät tuoksut!
  Tuoksut vaikuttavat ihmiseen niin monin tavoin ja vaikutus voi ollla piristävä tai rauhoittava, miten milloinkin mieli sitä tarvitsee.

  Kauniita samettisen pehmeitä elokuun iltoja sinulle!

  VastaaPoista
 3. Varsin ihana ja varmasti tulee tuoksua sopivalla tavalla huoneilmaan. <3

  VastaaPoista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)