Ole siinä vielä hetki


Jos näet minun hiipuvan.
Kasvojeni värin katoavan.
Älä päästä irti,
vaikka minä niin tekisin.
Anna katseesi levätä minussa,
vaikka sen tekisi mieli harhailla,
kyyneleitä pakoon juosta. 
Ole siinä niin kauan,
että silmäni suljen.
Ole siinä niin kauan, 
että valon puolelle astun.

10 kommenttia

 1. Tsemppiä! kuulostaa tutulle, täälläkin opetellaan uuteen.

  VastaaPoista
 2. Voi miten tiedän niin ton tunteen, kun ensin on ihan varma ja rauhallinen tekemiensä päätösten tai valintojen suhteen, ja seuraavassa hetkessä jo taas pystyy kehittämään itselleen paniikin tai vähintäänkin levottoman olon ihan kaikesta, mikä siihen liittyy. Ja odottaminen on melkein pahempaa kuin se, että tosiaan on siinä tilanteessa, jota on etukäteen odottanut. Silloin sitä vaan ottaa asian kerrallaan ja toimii niinkuin parhaaksi näkee.

  Hyvin se menee tottakai. Mutta siltin on hyvä, että pyydät itseäsi rauhoittumaan.

  Toivotan onnea ja kaikkea hyvää tulevalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Nyt kun tässä on ollut pari viikkoa väliä siihen, etten ole ollut osastolla, niin selkeästi silläkin on vaikutusta. Kun tein opiskelijana muutaman työpäivän, ei ollut ollenkaan paniikkia :)

   Poista
 3. Hyvin se menee, uusi työ siis! <3 Hortensiat on kauniita... Oi!

  VastaaPoista
 4. Rohkeana vain uutta kohti. Opetteluahan se on, kun on uudet jutut. Mutta sitten kun kaikki on jo ihan selvää, työstä tulee helposti liian tuttua ja tylsää. Pieni epävarmuus pitää skarppina :). Ihana hortensia!

  VastaaPoista
 5. Niin on samoja mietteitä ollut minullakin joskus uutta työtä aloittaessa.. Ihan paniikissa, että enhän minä mitään osaa! Mutta niin on varmasti moni muukin.. Ja ehkä se on ihan tervettä, että ei ihan rinta rottingilla ja kaikkitietäväni uutta työtä aloita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä varmasti ainoa ole, joka uutta työtä aloittelee ja kokee näin :) Onneksi esimies on sanonut, että tulet rennoin fiiliksin eikä kukaan odota sinun heti tietävän kaikkea - se helpottaa :)

   Poista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)