"Laadukas" tyyppi-analyysi

Kun on Japanin lippu-päivät tulossa(jos tiedätte mitä tarkoitan), niin kummasti huomaa muista ihmisistä monenlaisia seikkoja. Tässäpä muutama tyyppi-analyysi(suppea):

1. Tyyppi, joka antaa vaikutelman, että hän on oikein positiivinen ja mukava. Mutta aina hyvän paikan tullen hän sivaltaa salakavalasti naurunsekaisen viillon, jossa on ilkeä sanoma.

2. Tyyppi, joka ei oikein hymyile, mutta ei näytä vihaista naamaakaan. Heittää kommentteja, mutta niistä ei saa naapurin Olavikaan selvää, kun koko keho on jähmeyttä täynnä. Sanoo jotain, mutta ilmeet ei kerro onko kyseessä ärsyyntyminen vaiko vitsi. 

3. Niin muttaku-tyyppi. Vesittää jollain ilveellä muiden sanomiset.

4. Vähäeleinen kaveri, ei isommin hymyile. Heittää jonkin lauseen, joka saa kaikki nauramaan. Hymyttömyyden takana ilo ja ystävällisyys.


5. Kaveri, jonka voi määritellä vain fyysisten vikojen kautta. Koska ei kerro juuri mitään muuta.6. Henkilö, joka osaa nostaa muista positiiviset asiat pintaan. Kerää ympärilleen porukkaa, koska hänen seurassa hyvä olla.


Ja entäs minä sitten.

7.tyyppi.
Puhuu liikaa, liian nopeaa. Sekoaa sanoissaan, yrittää suolta kahta sanaa yhtä aikaa. Änkyttää, takeltelee. Muistin varaan ei voi laskea mitään. Ei pysty istumaan penkissä suorassa, vaan kiemurtelee ja hakee alvariinsa jaloille uutta paikkaa. Pyörittää hiuksia, piirtelee kiekuroita. Kärsii suolisto-ongelmista huonon itsekurin vuoksi. Ei muista lukuja. Epäilee aina muistiaan. Kärsii tarkkaavaisuus-ongelmista. Kiinnittää huomiota epäolennaisiin seikkoihin. Häiriintyy epäolennaisista. Ei pidä ryskäävistä ihmisistä, koska sisäinen tasapaino järkkyy. Hörähtelee suustaan sammakkoja, jotka eivät ole ilkeyksiä, mutta sen kuuloiseksi muuttuvat. Hymyilee, kun ei pitäisi. Pidättelee itkua, kun pitäisi itkeä. Omaa levottomat jalat. 

6 kommenttia

 1. Aivan!
  Mieheni on nelonen ja minä seiska!

  VastaaPoista
 2. hei täällä tyyppiä 7 ilman nopeaa ja liikaa puhetta, paitsi jos oon hermostunut ;)
  ja juurikin taitaa liputus alkaa täälläkin ,kun niin karkkia tekee mieli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla iskee ennen liputus päivää suolaisen himo :) Karkki meneekin kesto-himona.

   Poista

Kommenttisi tuo minulle suuresti iloa! :)